Youradio

Menu

Domorodci a páření lvů. Rammstein vydávají nový singl Ausländer!

30. 5. 2019 · Ondřej Těšínský

Německá kapela Rammstein znovu provokuje, tentokrát s novým singlem Ausländer! Singl, jenž v překladu zní "cizinec", se vztahuje ke kolonialismu a k cestování po světě. Je to třetí singl s nové desky Rammstein a kapela ho vydala těsně předtím, než odstartovala svoje letní koncertní turné v německém Gelsenkirchenu. 

Přehrát Rammstein - Ausländer

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Hudební uskupení z východního Německa se rozhodně nebojí způsobit trochu kontroverze - to samé platí i pro jejich nový singl Ausländer! Nový singl z desky Rammstein, jenž vyšla 17. května, s ironií naráží na období evropské kolonizace Afriky a na tendenci Evropanů cestovat po světě a myslet si, že jsou všude doma. Singl Ausländer doprovází zajímavý klip, ve kterém členové kapely ztvární roli evropských kolonizátorů a misionářů u kmenu domorodců. Mrkněte na něj níže.

Rammstein letos vydali svoje první album za sedm let. Rocková kapela skládala desku v několika neortodoxních lokalitách po Evropě, včetně v běloruském Minsku! Rammstein se letos rovněž vydávají na velkolepé koncertním turné po Evropě, v rámci něhož zavítají i do Prahy. Kapela zahraje dva koncerty v pražské Eden aréně 16. a 17. července.

Poslechni si singl Rammstein - Ausländer

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno