Youradio

Menu

Prestižní hudební server vyhlásil Cardi B jako Ženu roku: Jak rapperka zareagovala?

20. 11. 2020 · James Cunningham

Populární server Billboard vyhlásil americkou rapperku Cardi B letošní Ženou roku. Autorka hitu WAP na ocenění zareagovala tradičním stylem!

Přehrát Cardi B

Cardi B sice letos vydala pouze jeden singl, ale to zdaleka neznamená, že nehrála v roce 2020 důležitou roli. Rodačka z New Yorku pravidelně komunikovala se svými fanoušky na sociálních sítích a vyjadřovala se ke společenským i politickým tématům ve Spojených státech. Navíc, již zmíněná skladba, kterou Cardi B letos vydala, byl virální hit WAP. Píseň dobyla americké singlové hitparády a hudební klip pokořil hranici 287 milionů zhlédnutí na YouTube. Cardi si cenu za Ženu roku tedy jednoznačně zaslouží. 

Osmadvacetiletá rapperka na prestižní ocenění zareagovala na svém Instagramu. Kromě poděkování svým fanouškům a serveru Billboard se mladá umělkyně také opřela do těch, kteří ji nadále zpochybňují. ,,Ano, sice jsem vydala jen jednu píseň, ale byla to píseň, která zasáhla všechny," vysvětlila Cardi, ,,prodala se nejvíc, streamovala se nejvíc. Navíc se z ní zřejmě stane platinový hit."

My Cardi B srdečně blahopřejeme a těšíme se na další hity, které nám v dalších měsících nepochybně představí!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno