Youradio

Menu

Pop-rocková kapela Sendwitch stojí za vaši pozornost! Kluci vydávají nový singl a jedou na turné

4. 2. 2020 · Barbora Koubová

Sendwitch je tuzemská pop-rocková hudební skupina, která si určitě zaslouží vaši pozornost. Za sebou má totiž mimo jinén odjeté turné s Rybičkami 48 a nyní světu představila singl Kruhy.

Kluci z kapely pochází z Poděbrad a na jaře 2018 odjeli úspěšné turné po celé ČR s názvem Rock&Pop Tour společně s kapelou Harlej. Na festivalu Votvírák 2018 vydala kapela pod křídly vydavatelství Championship Music své první album POČÁTKY, na kterém producentsky spolupracovala s Tomášem Frödem z kapely Imodium. Dále stačila navštívit české festivaly jako Rock For People, Masters of rock, Magmafest, nebo také slovenský Top Fest.

Rok 2019 zahájila kapela vlastním jarním tour NAHORU DOLU v podobě 8 zastávek po ČR, které dokázalo přilákat velké množství fanoušků. V létě stačila odehrát 33 festivalů a městských slavností. Na podzim kapela postavila své další vlastní OPILÉ NOCI Tour, kterému předcházelo vydání klipu stejnojmenného singlu Opilé noci. Kluci spolupracovali i s Kubou Rybou a s frontmanem Rybiček 48 vytvořila singl Nahoru Dolu, po kterém pojmenovala turné.

V březnu 2020 kapela vyráží na své zatím největší tour, které dokázala postavit bez velké kapely. Jde celkem o 11 zastávek po ČR a společně s písničkářem Láskou a kapelou Maniac pojmenovali šňůru S LÁSKOU TOUR.

 

Pojďte kluky s námi podpořit a mrkněte na jejich nový videoklip. Stojí to za to!

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno