Youradio

Menu

SONGY TÝDNE (41/2018)

12. 10. 2018 · Ondřej Těšínský

Nové singly! Fresh songy! Hudební novinky!

... které ti nesmí uniknout.

Tentokrát představujeme novinky od:

Eddie Stoilow, Jonas Blue, Halsey, Alessia Cara, Astrid S., Sigrid Phantoms.

Přehrát náladu Pecky týdne

Astrid S - Emotion
Norská popová zpěvačka Astrid S vydává vysoce očekávaný dramatický singl Emotion, jehož upřímný text nabízí vhled do jádra bolesti způsobené přítomností lží ve vztahu. 
Astrid S v roce 2016 vydala eponymní EP, které zahrnovalo multiplatinový hit Hurts So Good. V loňském roce vydala EP Party’s Over, na kterém se nacházely například singly Breathe a Such A Boy

Phantoms feat. Vanessa Hudgens - Lay With Me 

Losangeleské elektronické duo Phantoms složené z Kylea Kaplana a Vinnieho Pergoly vydává singl Lay With Me, na kterém spolupracovalo s hereckou a zpěváckou hvězdou Vanessou Hudgens. V minulém roce si Phantoms bodovali se singlem Just A Feeling

 

Sigrid - Sucker Punch 

Norská zpěvačka Sigrid vydává vysoce očekávaný nový singl Sucker Punch. Dvaadvacetiletá rebelská popová hvězda se během devíti měsíců stala z neznámé zpěvačky jedním z nejvýjimečnějších objevů loňského roku, což potvrdilo i obdržení ceny BBC Sound Of 2018.

 

Eddie Stoilow - With You

Skupina Eddie Stoilow vydává novou píseň. Skladbu With You věnuje všem otcům. Eddie Stoilow letos slaví 15 let existence. Právě vydávaný singl předznamenává desku, která vyjde začátkem roku 2019. Skupina právě vyjíždí na turné, s nadsázkou pojmenované  Goldfingers World Tour 2018. 

 

Jonas Blue - Polaroid

Djská superstar, celosvětově známý producent a hitmaker Jonas Blue vydává singl Polaroid, na kterém spolupracoval s momentálně nejpopulárnějším bývalým členem One Direction Liamem Paynem a herečkou a zpěvačkou v jednom Lennon Stellou. Singl produkoval sám Jonas a autorsky se na něm podílel například písničkář JP Cooper nebo Ed Drewett (Olly Murs/One Direction).

Halsey - Without Me

Zpěvačka Halsey se vrací se singlem Without Me. Jedná se o první nový materiál od vydání platinového alba Hopeless fountain kingdom, které vyšlo v roce 2017.
Spolupracovala také s G-Eazym na hitu Him & I a s The Chainsmokers na hitu Closer.

Alessia Cara - Trust My Lonely

Americká zpěvačka Alessia Cara vydává singl Trust My Lonely, který pochází z chystaného druhého alba. Jedná se o druhý singl od vydání platinového debutu KNOW-IT-ALL, který obsahoval hity jako například Here nebo Scars To Your Beautiful. Alessia totiž hostovala také na megahitu Logica 1-800-273-8255 a na hitu Stay od Zedda.  

 

Nejnovější songy v Youradiu najdeš v playlistu Pecky týdne!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno