Youradio

Menu

Pavel Callta vydává před svým největším koncertem nový singl Vzpomínky.

9. 10. 2019 · Redakce

Zpěvák, skladatel a textař Pavel Callta vydal měsíc před svým „životním koncertem“ v pražském Fóru Karlín novou píseň Vzpomínky a natočil k ní videoklip.

Přehrát Pavel Callta - Vzpomínky

Jen pár týdnů dělí Pavla Calltu od jeho zatím největšího koncertu, který se odehraje 7. listopadu v pražském Foru Karlín. 

“Pokřtím nové album “Součást” a knihu “Moje Momenty”, do které právě vybírám finální fotky,” hlásí zpěvák. Kromě toho v září představil jednu hudební novinku - singl “Vzpomínky”, který je jeho velkou srdcovou záležitostí, je totiž o rodičích, kteří úspěchy svého syna sledují bohužel tam odněkud z nebe. 

“Moje Momenty” jsou jakýmsi autentickým deníkem, který si Pavel psal od čtrnácti let. Bude mít 303 stran a vydavatelství Albatros ji vypustí do prodeje právě 31. října, “První zápis je z roku 2003, takže bylo co sepisovat a na co vzpomínat,” říká s úsměvem Pavel, který hledal spisovatelskou múzu během léta mimo jiné na řeckých a chorvatských plážích. “Rád bych se podělil o životní cestu, která měla svoje úskalí a překážky. Od čtrnácti let jsem chtěl být zpěvákem a kniha vlastně popisuje moji cestu ke splněnému snu.” 

Jak Pavel dodává, rád by nejen svým fanouškům nabídl motivační knížku o pádech, o životě, o lásce i depresi. Doporučuje každému, aby si psal deník nebo kroniku, nebo to přinejmenším alespoň zkusil.  “Nezdá se to, ale člověk toho dost zapomene, nebo vidí úplně jinak, než to bylo ve skutečnosti. Když jsem narazil na část s mamkou, je neuvěřitelný, jak jsou všechny ty emoce autenticky uložený na papír. Bude to vážně moje nejsrdcovější dílo,  který jsem kdy v životě vydal,” míní Pavel. 
 
Rodina znamená pro Pavla hodně. Kus jeho srdce patří od 2. června také synovcovi Filípkovi. “Můj mladší bráška je tatínek a já jsem hrdej strejda. Teď jsem na řadě asi já, brácho. Dávám tomu rok. Maximálně šest,” prohlásil se smíchem v čerstvé roli strýčka. S oběma klukama, Filípkem i bráchou Danielem, už v srpnu strávil dovolenou v Dubaji. “Je to vážně boží stvoření, jsem šťastnej a pyšnej strejda. 

Jinak bylo jeho léto hodně pracovní, na koncerty cestoval v dodávce a objel s ní skoro celou republiku.  Teď už se příliš vyrušovat nenechá a bude se soustředit na svůj velký den. A všem fanouškům i nefanouškům vzkazuje: “Budu moc rád, když u toho 7. listopadu budete se mnou."

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno