Youradio

Menu

Paul McCartney si během koncertu v Los Angeles pozval na pódium Ringa Starra!

15. 7. 2019 · James Cunningham

Diváci v Los Angeles zažili během koncertu Paula McCartneyho překvapení, na které zřejmě nikdy nezapomenou! Legendární zpěvák si totiž k sobě pozval svého bývalého kolegu z kapely The Beatles, Ringa Starra! Hvězdná dvojice spolu zahrála dvě písničky - Sgt. Pepper's Lonely Hearts' Club Band a Helter Skelter. 

Přehrát kapelu The Beatles

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Legendární muzikant Paul McCartney si k sobě na koncertu v Los Angeles pozval svého kolegu z kapely The Beatles, bubeníka Ringa Starra. Poslední dosud žijící členové ikonické kapely spolu zahráli dvě písničky a publikum nemohlo uvěřit svým očím. Mrkněte se na záběry z koncertu níže.

Paul McCartney loni vydal povedenou sólovou desku Egypt Station, na které se mimo jiné podílel i skladatel a hudebník, Ryan Tedder. McCartney poté vyrazil na celosvětové koncertní turné Freshen Up, které ukončil v Los Angeles. Ačkoliv Paul s Ringem Starrem dřív tvořili součást veleúspěšné kapely The Beatles, málokdy se stává, že tito dva spolu zahrají na jednom koncertě.

Letošní rok byl pro Ringa Starra také velmi nabitým. Bubeník letos pořádal koncerty k třicátému výročí vzniku svého All Starr Bandu a od 1. srpna se vydá na severoamerické turné. Pokud bude Ringo v takové formě, jako na koncertu Paula McCartneyho, tak se fanoušci mají rozhodně na co těšit!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno