Youradio

Menu

Parádní vystoupení! The Silver Spoons ovládli pražské Rock Café

15. 2. 2020 · James Cunningham

The Silver Spoons se po podzimním turné s kapelou Mirai opět vrátili na koncertní pódium. Čtyřčlenné hudební uskupení v pražském Rock Café ukázalo, že i v menším prostoru umí předvést dokonalou show.

Přehrát kapelu The Silver Spoons

Několik hodin poté, co vyšel klip k novému singlu Brain Issues, se kapela The Silver Spoons představila před fanoušky v pražském Rock Café a bylo poznat, že jim koncerty chyběly. Svůj loňský hit I Need A Woman zahráli hned jako druhou skladbu a už od začátku koncertu měli diváci v Rock Café tušit, že ten večer zažijí něco opravdu výjimečného.

Kapela v čele se zpěvákem Augustinem Dunnem ukázala, že během uplynulého roku skutečně dozrála. Mezi nejlepší momenty patřil například senzační duet se zpěvačkou Elis Mraz nebo velkolepý finiš v podobě hitu He’s Got My Money Now.

Málokterá mladá kapela dokáže ovládnout malé i velké prostory a obecenstva tak, jako The Silver Spoons. Mladí hudebníci letos připravují svoji druhou desku a zdá se, že jsou připraveni na posun mezi přední české rockové skupiny. O této kapele ještě v následujících letech nepochybně uslyšíme.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno