Youradio

Menu

Ozzy Osbourne je zpět! Rocková legenda představila nový singl Straight To Hell

7. 1. 2020 · James Cunningham

Britský rocker Ozzy Osbourne představil novou pecku ze své připravované desky Ordinary Man! Singl Straight To Hell doprovází drsný videoklip. 

Přehrát Ozzyho Osbourna

Fanoušci Ozzyho Osbourna, máme pro vás výbornou zprávu: ikona rockové a heavy metalové hudby konečně zdolala zdravotní problémy, které ji loni přistihly, a dolazuje poslední detaily na nové desce. Podle britských médiích vyjde nové album Ordinary Man do konce ledna. 

Loňský rok byl pro Ozzyho opravdu těžký. Zpěvák měl v lednu vážný pád, jehož následky údajně ovlivnily jeho schopnost chodit. Následně zrušil všechny evropská vystoupení v rámci koncertního turné No More Tours 2 a nebylo vůbec jisté, zda ho ještě někdy uvidíme na pódiu. Ozzy Osbourne ale není člověk, který by se zraněním nechal od vystupování odradit. Kromě nové desky tak tento známý rodák z Birminghamu opět rozjede koncertní turné No More Tours 2, v jehož rámci je v plánu i listopadový koncert v Praze. 

Na novém singlu Straight To Hell se kromě Ozzyho podílely i rockové legendy Slash z Guns 'n Roses a Chad Smith z kapely Red Hot Chilli Peppers. Skladbu si můžete pustit níže. Jak se vám písnička líbí?

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno