Youradio

Menu

Opatrovníkem Britney Spears zůstane nadále její otec, rozhodl soud!

25. 8. 2020 · Barbora Koubová

Zpěvačka Britney Spears zažívá dost nepříjemné problémy se svou vlastní rodinou. Se svým otcem vede již delší dobu spor a vypadá to, že se situace jen tak nezlepší.

Přehrát Britney Spears

Po zhroucení v roce 2008 byla Britney zbavena svéprávnosti a opatrovnictví již dávno dospělé ženy převzal její otec James. Ten tak může rozhodovat o tom, jak bude zpěvačka pracovat, ale i co si bude oblékat a s kterými lidmi se stýkat.

Zpěvačka a matka dvou synů už toho má pochopitelně dost a svého otce se rozhodla zažalovat. Pod dozorem otce odmítá i pracovat a tvořit další hudební projekty. Fanoušci pak za svým idolem stojí a vytvořili i kampaň nazvanou Free Britney, za což jim zpěvačka veřejně poděkovala. „Za sebe chci poděkovat mým drahým… milým… opravdovým fanouškům, že jsou tak zatraceně báječní!!! Úplně cítím vaše srdce a vím, že vy vnímáte to moje. Děkuji vám za podporu,“ napsala.

Nový soud však rozhodl, že James Spears bude zpěvaččiným opatrovníkem ještě minimálně půl roku – a to do února roku 2021. Jak to bude dál? To zatím není jasné!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno