Youradio

Menu

O Madonně se natočí životopisný snímek. Kdo si ikonickou zpěvačku zahraje?

14. 1. 2021 · Barbora Koubová

V těchto dnech probíhají přípravy na životopisný film o Madonně. Samotná zpěvačka se pak chce na snímku co nejvíce podílet a rozhodne i o tom, jaká herečka ji ztvární.

Přehrát Madonnu

„Chci vám odvyprávět svou neuvěřitelnou cestu životem umělkyně, hudebnice, tanečnice, a hlavně lidské bytosti, která se na tomto světě snažila najít svou cestu. Film se zaměří hlavně na hudbu. Ta mi pomáhala fungovat a umění jako takové mě drželo při životě. Existuje mnoho nevyřčených a inspirativních příběhů, a kdo by je řekl lépe než já. Považuji za nutné se s vámi podělit o svůj život, který byl jako jízda na horské dráze,“ láká Madonna na svůj vlastní životopisný snímek a tvrdí, že film má dlouhý scénář s 133 stránkami. Ona sama se chce rovněž na vzniku snímku podílet a podle informací britského deníku Mirror bude mít poslední slovo při výběru herečky, která ji ztvární.

Nejnovější zprávy udáví, že Madonnu by si mohla zahrát Florence Pugh, která si za roli ve filmu Malé ženy vysloužila nominaci na Oscara. Další kandidátkou je pak herečka Julia Garner, kterou by pak rádi jako Madonnu viděli hlavně fanoušci, protože mladá blondýnka se zpěvačce velmi podobá.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno