Youradio

Menu

Nový videoklip Jana Bendiga opět sklidil úspěch

30. 9. 2020 · Barbora Koubová

Zpěvák Jan Bendig po dlouhé řadě vlastní tvorby přichází s coverem písně Bella Ciao, známé z populárního seriálu La Casa de Papel. Přetextovaný song s melodií laděnou do čardáše pojednává o obyčejném Romovi, který si umí užívat života. Ve videoklipu si jednu z hlavních rolí zahrál známý televizní moderátor Richard Samko.

Přehrajte si: Jan Bendig - Bella Ciao

Komediálně pojatý klip k písni Bella Ciao byl natáčený ve vesničce nedaleko Žatce a ukazuje, jak se někteří Romové umí bezprostředně bavit. „Nestydím za to, že jsem Rom, a rád do svých písniček zařazuji romské texty a motivy. Věřím, že právě u Bella Ciao si spousta lidí přijde na své. Bylo to pro mě jedno z nejkrásnějších a nejvtipnějších natáčení,“ vzpomíná Honza.

Video, ve kterém si zahrála většina místních obyvatel sklidil opět úspěch na YouTube a dostal se do trendů. Video vrcholí hospodskou rvačkou„Čekal jsem, že jim to moc nepůjde a nebudou se opravdu prát. Jakmile ale byla ohlášená akce, lidi se do sebe pustili takovým způsobem, že to vypadalo opravdu reálně a do patnácti minut byla rvačka natočená.“ Pochvaluje si zpěvák. Režie videoklipu se ujal Lukáš Rejmon a o kameru se postaral Nikita Rublev.

Po vydání videoklipu odjede Jan Bendig to Tuniska natáčet další klip, tentokrát k duetu se zpěvačkou Lucií Bikárovou, která letos zabodovala ve finálových kolech Česko Slovenské Superstar. V září se také diváci mohou těšit na premiéru Honzova nového internetového seriálu Roma Place, kde si zahraje vedle modelky Mirky Pikolové.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno