Youradio

Menu

Nový klip od kapely Elán budí emoce! Jožo Ráž v něm míří pistolí na novináře

15. 10. 2019 · Barbora Koubová

Slovenská populární kapela Elán zveřejnila kontroverzní klip, který vzbudil emoce nejen na Slovensku, ale i v Čechách. V klipu totiž míří zpěvák kapely Jožo Ráž pistolí na novináře.

Přehrát kapelu Elán

Rok a půl po vraždě novináře Jána Kuciaka natočila skupina klip k písničce Bulvární krysy. Ve videu je Ráž pronásledovaný bulvárními novináři a v jednu chvíli si pozve ostatní členy kapely a řekne jim, že je čas na „deratizaci“. Muži v kuklách pak unesou jednoho z novinářů a míří na ně pistolí. Poté do celé situace vstoupí Vašo Patejdl, který má v ruce stříkací pistolku a nastříká vodu novinářovi do obličeje. Na konci klipu se objeví nápis, že členové Elánu si váží seriózních novinářů a klip je namířen proti bulváru. To však fanoušky příliš nezajíma!

Podle řady příznivců to Elán tentokrát vážně přehnal. Pod klipem se dokonce objevily komentáře o tom, že kapela už by to s hudbou měla zabalit a tento videoklip byl pro ní jen hřebíčkem do rakve. „Nechutný hyenismus dementního egomaniaka. Hrob Jána Kuciaka ještě ani nevystydl a Jožo, po němž už ani pes neštěkne, vydá tohle,“ zní například jeden z komentářů. Tento singl si zkrátka kapela asi za rámeček nedá!

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno