Youradio

Menu

Nicki Minaj uvedla, že chce skončit s rapem!

6. 9. 2019 · James Cunningham

Americká rapperka Nicki Minaj uvedla, že chce do důchodu! Autorka hitu Anaconda chce údajně založit rodinu se svým partnerem, Kennethem Pettym. Zatím není jisté, co rapperku k tomuto rozhodnutí přimělo či zda je definitivní: Nicki se ke svému prohlášení prý ještě vyjádří.

Přehrát Nicki Minaj

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Hudební svět žasne: Nicki Minaj na Twitteru oznámila, že končí s rapem a chce založit rodinu. Nečekané rozhodnutí zaskočilo zejména fanoušky slavné rapperky - ti jí začali posílat dojemné vzkazy, aby se jí pokusili o svém rozhodnutí přesvědčit. Vzkaz Nicki Minaj si můžete přečíst níže. 

Text v překladu zní:
Rozhodla jsem se ukončit kariéru a založit rodinu. Vím, že jste šťastní. Drazí fanoušci, nadále mě podporujte, až do té doby, co umřu. Jasná volba, protože mě nikdo nekontroluje. Milujíi vás navždy. 

Fanoušci a americké média následně chtěli po Nicki Minaj vysvětlení. Proč se takto rozhodla právě nyní, vždyť nedávno vydala novou písničku Megatron a podílela se i na hitu Hot Girl Summer? Nicki jim na to uvedla další vzkaz.

Text v překladu zní:
Jsem tu stále. Stále vás šíleně miluji a vy to víte. Říkám si, že jsem to měla probrat na pořadu Queen Radio a ještě to tam proberu. Slibuji, že budete mít radost. Žádní hosté, jen my. Všechno probereme. Ten tweet byl uspěchaný a nemístný, omlouvám se, kotě.

Americká rapperka tedy svojí situaci ještě vysvětlí na rozhlasovém pořadu Queen Radio, jenž se vysílá na serveru Apple Music. Jsme na její zpověď velmi zvědaví!

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno