Youradio

Menu

Nicki Minaj chystá novou desku! Máme se na co těšit?

19. 9. 2019 · James Cunningham

Americká zpěvačka si to s ukončením kariéry zřejmě rozmyslela! Autorka hitu Anaconda přiznala, že v brzké budoucnosti chystá novou desku. Zatím nejmenované album bude prý divočejší, zábavnější a sebejistější než její předchozí materiál. 

Přehrát Nicki Minaj

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

5. září sdílela Nicki Minaj na Twitteru vzkaz, v němž uvedla: „Rozhodla jsem se ukončit kariéru a založit rodinu. Vím, že jste šťastní.“ Ačkoliv se za příspěvek později omluvila, zdálo se, že Nicki Minaj už na pódiu neuvidíme. Ovšem, časy se mění!

Americká zpěvačka a rapperka nyní v rozhovoru pro americké vydání časopisu ELLE prozradila, že připravuje svoji pátou desku. A prý se máme na co těšit. „Dlouho jsem se na nový materiál takto netěšila,“ popsala situaci Minaj, „jsem ráda, že nenechám svoje fanoušky čekat dlouho, jako v minulosti.“

Rodačka z karibského ostrovu Trinidad loni vydala svoji poslední desku, Queen. Album sice populární bylo, ovšem rapperka si následně u svých evropských fanoušků trochu pokazila reputaci kvůli náhle zrušeným koncertům v Bratislavě a v Bordeaux.

Nicki Minaj tedy má co napravovat a nová deska může být dobrou příležitostí k tomu, aby tak učinila. Jsme zvědaví, s čím rapperka ještě přijde.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno