Youradio

Menu

Nejmladší syn Johna Lennona se ujme nového rozhlasového speciálu s Paulem McCartneym: Na co se můžeme těšit?

23. 9. 2020 · James Cunningham

Sean Ono Lennon bude moderovat speciální rozhlasový pořad, který zavzpomíná na legendárního člena kapely The Beatles. S hudební ikonou Paulem McCartneym proberou začátky této slavné kapely a hudební kariéru jedné z největších ikon minulého století. 

Přehrát kapelu The Beatles

Fascinující diskuze o legendárním hudebníkovi Johnu Lennonovi tvoří součást rozsáhlého programu britské rozhlasové stanice BBC Radio 2, která si připomene zesnulého člena kapely The Beatles. Sean Ono Lennon zasedne za mikrofon s Paulem McCartneym, jenž s Johnem tvořil kouzelný hudební tandem zejména v šedesátých letech. Podle deníku Metro UK přizná Paul v rozhovoru, že jejich počáteční tvorba nebyla moc dobrá a že jim chvíli trvalo, než si zvykli na svoje hudební styly. Kromě toho prý Sean s Paulem proberou i slavnou éru kapely The Beatles a kariéru Johna Lennona poté, co se skupina rozpadla. 

John Lennon byl zastřelen v roce 1980 před svým apartmánem v New Yorku. Jeho vrah, Američan Mark Chapman, se před několika dny omluvil vdově Yoko Ono za čin, který před 40 lety spáchal. Slavná umělkyně mu opakovaně odmítá žádosti o předčasné propuštění kvůli obavám o svoje bezpečí. 9. října letošního roku by John Lennon oslavil 80. narozeniny.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno