Youradio

Menu

Nečekané gesto Marka Ztraceného. Před vyprodanou O2 Arenou požádal svou přítelkyni o ruku

24. 2. 2020 · Barbora Koubová

 Nejen diváky, ale hlavně partnerku Marka Ztraceného, čekalo na nedělním koncertu v O2 areně pořádné překvapení. Oblíbený český zpěvák se totiž rozhodl udělat razantní životní gesto.

Přehrát Marka Ztraceného

„Jsi ta nejlepší ženská mého života, matka mého dítěte a chci se tě zeptat, zda to se mnou chceš táhnout do konce života,“ řekl Marek nečekaně před svou přítelkyní Marcelou Skřivánkovou a před půvabnou brunetkou poklekl na kolena s prstenem, který mu podal jeho malý synek. A právě ten, jak sám Marek řekl, o velkém plánu svého táty věděl celých šest měsíců.

Dojatá zpěvákova přítelkyně nevěřila, co se před ní právě odehrává. Na důležitou životní otázku však odpověděla ano a navlékla si luxusní zásnubní prsten, který má být podle informací deníku Blesk značky Tiffany. 

Ztracený před vyprodanou arenou přiznal, že život s ním nikdy nebyl žádný med a jeho přítelkyně se musela smířit s tím, že není často doma. Nyní si však už zpěvák uvědomil, že chce žít rodinným životem, a tak se i rozhodl, že se ožení. Nám tedy nezbývá nic jiného, než mu popřát štěstí.

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno