Youradio

Menu

Nadějný tuzemský producent Tome Prince vydává EDM singl Made For You

27. 3. 2020 · Redakce

Po povedeném songu Calling in Ecstasy vydává Tome Prince, vlastním jménem Tomáš Vahala, svůj druhý EDM singl. Jmenuje se Made For You a stejně jako ostatní Tomeho tvorba je inspirován jeho vlastními zážitky.

Přehrát singl Made For You

„Skladba Made For You je vyloženě o mém rozchodu. Neuplynulo ani pár dní a já jsem doma seděl u kláves a začal skládat tenhle song. Najednou přišly slova ,I was made for you' (v překladu byl jsem pro tebe dělán). Song vypráví o tom, jak jsem byl stvořený pro někoho, kdo ti celý vztah lže, dělá z tebe idiota, podvádí tě a ty přesto nepřestáváš věřit a doufat, že to bude lepší.“ Vysvětluje Tome.

Hudbě se tenhle mladík intenzivně věnuje už dva roky. „Všude si s sebou beru svůj počítač a klávesky, které se vejdou do batůžku. Hodně věcí dělám ve svojí garsonce, cestou vlakem na Moravu, po kavárnách, případně když čekám ve škole na svoji učitelku klavíru. Demo nahrávky pak nosím k Martinovi Hofferovi do EMY (Electronic Music Academy - Prague), kde pracujeme na konkrétním tracku. Při tom mi Martin vysvětluje nové věci,“ popisuje.

V nejbližších měsících chystá Tome Prince vydat svoje debutové popové EP, na kterém spolupracoval s vokalisty z LA a českými songwritery Karlem Peterkou a Terezou Kolenskou.

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno