Youradio

Menu

Nadějný mladý zpěvák daniell představil nový singl Go On! Líbí se vám?

1. 6. 2020 · James Cunningham

Talentovaný český zpěvák Daniel Žižka, známý pod jménem daniell, vydává novou skladbu Go On! Singl přichází zhruba rok poté, co daniell vydal povedenou pecku Wrong. 

Přehrát playlist Pop novinky

Mladému Danielu Žižkovi není ani 20 let, ale už v tomto raném věku se přidal mezi českou hudební elitu. Jeho nový singl Go On totiž vznikl v elitním pražském nahrávacím studiu Rooftop Studio, kde v minulosti bylo možné potkat i kapely Kryštof a Mirai, zpěvačku Lenny či hitmakera Bena Cristovao. Něco nám říká, že si tak jméno Daniel Žižka (nebo spíše daniell) budeme ještě dlouho pamatovat!

Text a melodii nového singlu Go On si daniell složil úplně sám, což je pro tak mladého umělce úctyhodný výkon. K nové skladbě vychází i povedený hudební klip, jenž se natáčel zčásti na pohledném Trojském mostě. Pustit si ho můžete níže.

Rodák z Prahy na sociálních sítích říká, že jeho hlavním cílem je proniknout i v zahraničí. Troufáme si říct, že k tomu má skvěle našlápnuto! Daniell chce v následujících týdnech ještě vydat tři další singly. Těšíme na ně!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno