Youradio

Menu

Na letošních Cenách Anděl zabodovali Barbora Poláková, Lucie a The Atavists

6. 3. 2019 · Ondřej Těšínský

Hudební zprávy 10/2019

Zemřel zpěvák kapely The Prodigy, Keith Flint

Dokument o Michaelu Jacksonovi vyvolal další podezření ze sexuálního zneužívání dětí

Zpěvačka Joss Stone pořádala koncert ve válečné zóně v Sýrii

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

Ceny Anděl ovládli The Atavists, Barbora Poláková a Lucie
Letošní ceny Anděl nezklamaly - skvělý hudební večírek v pražském Foru Karlín byl plný překvapení, šoků a parádních hudebních vystoupení. Mezi nejúspěšnější patřila například zpěvačka Barbora Poláková, která získala cenu za Videoklip roku a za Sólovou interpretku roku. Dalším vítězem večera byla rocková kapela The Atavists, která získala cenu za Objev roku a za Rockovou kapelu roku. Velkým poraženým se stal Kapitán Demo, který bohužel neproměnil ani jednu ze tří nominací a z večírku vyšel naprázdno.

Zemřel zpěvák kapely The Prodigy, Keith Flint
Ve 49 letech v neděli zemřel ikonický frontman kapely The Prodigy, Keith Flint. Hudebník spáchal sebevraždu u sebe doma. Flint stál u vzniku několik legendárních hitů této známé kapely, například Firestarter, Invaders Must Die či Omen. Ostatní členové kapely na sociálních sítích uvedli, že jsou zdrcení. Kapela následně zrušila plánované letošní turné po Spojených státech. 

Dokument o Michaelu Jacksonovi vyvolal další podezření ze sexuálního zneužívání dětí
Televizní stanice HBO ve Spojených státech tento týden odvysílala dokumentární seriál Leaving Neverland. Seriál zpovídal dva muže, kteří obvinili popovou ikonu Michaela Jacksona ze sexuálního zneužívání dětí. Seriál se dočkal bouřlivé reakce. Rodina zesnulého zpěváka zažalovala televizní stanici HBO za to, že seriál odvysílala.

Zpěvačka Joss Stone pořádala koncert ve válečné zóně v Sýrii
Soulová zpěvačka Joss Stone se vydala po celosvětovém turné - doslova! Talentovaná Angličanka tento týden zavítala do válečné zóny v Sýrii, kde pořádala koncert pro místní obyvatele. Zpěvačce se naštěstí nic nestalo. O svůj zážitek se ale nezapomněla podělit na sociálních sítích!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno