Youradio

Menu

Miley Cyrus pracuje na albu s cover verzemi skladeb od kapely Metallica

22. 10. 2020 · James Cunningham

Americká zpěvačka Miley Cyrus připravuje fanouškům další velkolepé překvapení! Autorka hitu Wrecking Ball v novém rozhovoru uvedla, že pracuje na nové desce s cover verzemi skladeb od legendární kapely Metallica. Co o projektu zatím víme?

Přehrát Miley Cyrus

Sedmadvacetiletá zpěvačka od léta pravidelně zásobuje fanoušky povedenými cover verzemi slavných skladeb, včetně hitu Heart Of Glass od kapely Blondie. Nyní se Miley tuto zálibu rozhodla posunout o úroveň dál. Připravuje totiž celé album plné přezpívaných hitů od metalové kapely Metallica! 

Zpěvačka uvedla, že je stále ve studiu a na desce neustále pracuje. Bohužel zatím nevíme, které skladby budou na albu k poslechu. Ani se neví, kdy se finální verzi nového projektu dočkáme. My ale věříme, že nám Miley o svých plánech dá co nejrychleji vědět na sociálních sítích. 

Není to poprvé, co Miley Cyrus takto vzdala hold legendární skupině Metallica. Během loňského vystoupení na festivalu Glastonbury například zazpívala senzační verzi známé písně Nothing Else Matters. Uslyšíme tuto skladbu i v nové desce? My rozhodně doufáme, že ano!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno