Youradio

Menu

Miley Cyrus poslala drsný vzkaz Nicki Minaj a Seleně Gomez! O co šlo?

27. 5. 2019 · Ondřej Těšínský

Miley Cyrus během koncertu v anglickém městě Middlesbrough představila tři nové písničky, mezi kterými nechyběl například singl Cattitude. Američanka během tohoto singlu vyslovila zajímavý vzkaz Seleně Gomez a Nicki Minaj...

Přehrát Miley Cyrus

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Americká zpěvačka Miley Cyrus opět provokuje. Autorka hitu Wrecking Ball tentokrát představila nový singl Cattitude, ve kterém zpívá: „Miluji tě, Nicki, ale poslouchám Cardi.“ Miley tak naráží na soutěživost mezi těmito dvěmi rapperky, která kulminovala loňskou bitkou během newyorského týdnu módy. Americká zpěvačka se zřejmě přiklání spíš na straně Cardi B, tedy alespoň co se týče hudebního talentu!

A to nebylo vše. Miley Cyrus v následující verši písničky Cattitude totiž zazpívala: „Miluji tě, Seleno, ale poslouchám Demi.“ Zpěvačka se tak postavila mezi dvě popové hvězdy, jejichž kariéry nastartovaly role v televizních seriálech společnosti Disney - Selena Gomez a Demi Lovato. Miley se v tomto případě přiklání spíše na stranu Demi. 

Nové album She Is Coming od Miley Cyrus vychází už 30. května - jsme zvědaví, co nám tato zpěvačka ještě nachystá za překvapení!

 

Poslechni si Miley Cyrus

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno