Youradio

Menu

Matka Juice WRLDA promluvila o synově smrti a přiznala jeho závislost na drogách!

14. 12. 2019 · Barbora Koubová

Je to týden, co zemřel teprve 21letý rapper Juice WRLD a jeho příčina smrti stále ještě není přesně objasněna. Vše ovšem nasvědčuje tomu, že interpreta zabily drogy.

Přehrál Juice WRLD

Juice WRLD přistál na letišti v Chicagu a přímo v letištní hale dostal záchvat. O několik dní později pak byla zveřejněna informace, že v letadle, v kterém rapper cestoval, se našlo přes 30 kilo marihuany a 6 lahví s kodeinem. Okolí mladého interpreta navíc přiznalo, že Juice byl závislý na lécích na předpis. Pro magazín Billboard pak tyto informace potvrdila i matka samotného rappera.

„Jak již Juice WRLD odhalil fanouškům v rámci své tvorby, skutečně bojoval se závislostí na lécích na předpis. Závislost nezná hranice a její dopad může překročit hranici u člověka, který s ní bojuje. Doufáme, že diskuse, kterou začal svou hudbou a svým osudem, pomůže ostatním vyhrát jejich souboj. Právě to si Juice WRLD přál víc než cokoli jiného,“ řekla.

Na rapperovu smrt zareagovalo hodně mladých rapperů, kteří tvrdí, že až po jeho smrti si uvědomili, že i oni mají s drogami vážný problém. Začínající interpret  Trippie Redd se dokonce nechal slyšet, že s drogami po Juiceho smrti nadobro končí.

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno