Youradio

Menu

Marpo & TroubleGang představují nový singl o šikaně!

20. 3. 2020 · James Cunningham

Skupina Marpo & TroubleGang vydává nový singl Nejsi sám! Písnička upozorňuje na šikanu a zároveň se pokouší povzbudit fanoušky v těchto těžkých časech. 
Přehrát kapelu Marpo & TroubleGang

Poněkud netradiční track skupiny kolem Marpa má jasné poselství – je totiž věnován všem, kteří se stali obětí šikany.

„Přiznám se, že já sám sem byl tak trochu šikanátor, ale když jsem viděl, že jiný děti někomu ubližujou, vždycky jsem pomohl,“ svěřuje se Marpo. Motivem písně je také přimět nás všechny, abychom nebyli slepí a lhostejní a pokud uvidíme, že se někdo stal obětí šikany, měli bychom mu podat pomocnou ruku.

Nikdy nevíš, čím si v životě, který žije prochází, jaký to má doma. Tak mu zkus podat pomocnou ruku, nikdy nevíš, koho tím zachráníš!“ dodává Marpo.

Nejsi sám má přesah do života nás všech, o to více nyní, když bychom měli vnímat dění kolem nás a být si nápomocní. „Myslete na to, že nikdy na to nejsme sami. Vlastně i teď přitom všem je hezký, že máme víc času na rodiny, a tak trochu rozvinout sami sebe,“ říká o singlu i o současné situaci hlavní zpěvák skupiny Marpo & TroubleGang a doufá, že poslech singlu Nejsi sám pomůže fanouškům zlepšit náladu v této nepříjemné době.

„I když máš pocit že jsi na všechno sám, stačí zvednout hlavu a rozhlédnout se kolem sebe, nikdy to není tak zlý jak to vypadá! Keep your head up!“ vzkazuje Marpo.

Přehrát nový singl Nejsi sám

Zdroj: Universal Music CZ, Tony Košar

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno