Youradio

Menu

Marcell vydává nový společný singl s Lucií Bílou!

23. 8. 2019 · James Cunningham

Mladý zpěvák Marcell spojil na svém novém singlu síly s hudební legendou Lucií Bílou! Písnička Tvůj svět je ústřední skladbou nového českého filmu Přes prsty. 

Přehrát nový singl Tvůj svět

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Nová skladba evokuje všechny emoce, které lze zažít při sportu - smutek, euforii, a všechno mezitím! Singl se proto dokonale hodí do nového filmu Přes prsty, který je o úspěšné beachvolejbalové dvojici. Pro českého zpěváka Marcella byl tento singl splněným snem. „Myslím si, že každý interpret si přeje, aby se někdy jeho píseň stala titulním songem k celovečernímu filmu. Toho, že se mi to povedlo zrovna u režisérského debutu Petra Kolečka, si velice vážím,“ uvedl. 

Marcell má za sebou několik úspěšných společných singlů s interprety jakými jsou Lenny, Paulie Garand, či Adam Mišík. Složit píseň s Lucií Bílou byl pro zpěváka jiný druh výzvy, ale zvládl to dokonale. Pop rocková skladba má skvělý rytmus a Marcell s Lucií Bílou se na něm nádherně doplňují. 

Singl Tvůj svět vychází spolu s hudebním klipem, v němž se objevují i scény s nového filmu Přes prsty. Snímek od skvělého scénáristy (a v tomto filmu i režiséra) Petra Kolečka vypadá jako velmi zábavná podívaná - podívejte se na upoutávku k filmu níže!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno