Youradio

Menu

Madonna rozzuřila pořadatele Eurovize: co všechno během svého představení udělala?

21. 5. 2019 · Ondřej Těšínský

Vystoupení Madonny během letošní Eurovize v izraelském Tel Avivu oplývalo vším, jen ne nudou! Americká zpěvačka představila tanečníky nesoucí palestinské vlajky, dokonalý playback a důrazný vzkaz o chování izraelské vlády. Pořadatelé ze zpěvačky ovšem příliš velkou radost nemají - Madonna jim o plánovaném protestu údajně nic neřekla!

Přehrát Madonnu

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Madonna se během svého vystoupení na letošní soutěži Eurovize postarala hned o několik skandálních momentů. Zpěvačka se chvílemi vokálně trápila a její vystoupení bylo tudíž doplněno playbackem. To sice prošlo u některých fanoušků u televizních obrazovek, ale někteří nebyli tak přející. Nizozemská porotkyně Emma Wortelboer dokonce později prohlásila: „Jsem tak vděčná za dnešní večer a za Madonnin playback!“

Tím to pro autorku hitu Like a Prayer nekončilo. Madonnini tanečníci totiž během představení následně ukázali palestinskou a izraelskou vlajku vedle sebe, jako znamení solidarity. To ovšem příliš nezabodovalo u pořadatelů. Ti uvedli, že politický projev neschválili a že je o tom zpěvačka vůbec neinformovala. Tanečnice Mona Berntsen, jež měla na zádech palestinskou vlajku, na sociálních sítích později popsala, že ji na letišti vyslýchala celkem hodinu a půl izraelská policie.

Madonna popsala svoje představení jako příležitost rozšířit zprávu o míru a rovnosti po celém světě. Povedlo se jí tento sen splnit? Mrkněte na její vystoupení níže a posuďte sami!

Ve svém vystoupení Madonna s rapperem Quavem představila také svůj nový singl Future z připravovaného alba Madamme X.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno