Youradio

Menu

Machine Gun Kelly v Praze předvedl naprostou senzaci

10. 9. 2019 · James Cunningham

Machine Gun Kelly na včerejším koncertě v pražském Foru Karlín předvedl naprosto neskutečný výkon. Nechyběla kytarová sóla, strhující vizuální efekty a nezapomenutelný rapový duet s jedním fanouškem.

Přehrát Machine Gun Kellyho

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Pokud jste si mysleli, že koncert Machine Gun Kellyho obnáší jen nudný, jednoduchý rap, tak jste se trpce mýlili. Rap je pouhou drobnou součástí repertoáru talentovaného hudebníka z Ohia, který na svém včerejším koncertě v pražském Foru Karlín předvedl i neuvěřitelné rockové pecky typu I Think I’m Okay či Hollywood Whore.

Málokde najdete hudebníka s takovou aurou jako je Machine Gun Kelly. Americký rapper nemá moc ve zvyku respektovat pravidla: hudební i společenská. Před již zmíněnou písničkou I Think I’m Okay bezstarostně vytáhl brko a začal ho před všemi kouřit. Když po kytarové písničce následovala rapová, MGK se neobtěžoval civilizovaným podáním kytary členům svého týmu – házel s ní, jako kdyby stála 150 Kč a byla ze second-handu! Jeho hudba je podobně rozmanitá, jako jeho chování: mladý rapper často střídá rock, punk a samozřejmě rap. Hudební talent má nepochybně na rozdávání. MGK během koncertu dokonale ovládl mikrofon, kytaru i bubny.

Koncertní večer v pražském Foru Karlín, kde se Machine Gun Kelly představoval už počtvrté, výborně odstartovaly dvě předkapely, Amazonica a Marpo & TroubleGang. Zejména druhá zmíněná předkapela pořádně roztančila pražské publikum směsí starých hitů a nových pecek, které fanoušci ocenili tradičním skandováním: „Trouble! Gang!“

Pokřiky na počest české kapely ovšem rychle vystřídalo skandování: „MGK! MGK!“ Pražské publikum bylo připravené na velkolepé vystoupení a rapper, jemuž se často přezdívá „Rap Devil“, rozhodně nezklamal. Vysoký rapper odstartoval představení několika peckami ze své povedené nové desky Hotel Diablo, což fandy nesmírně potěšilo.

Obrovskou ovaci později během koncertu sklidil disstrack Killshot, jenž MGK složil, aby urazil rapovou legendu Eminema. Největší překvapení celého večera se ovšem odehrálo až po již zmíněné pecce. Rapper si totiž všiml, že jeden fanoušek vyzdvihuje papír, který vzkazuje, že dokáže zarapovat píseň Alpha & Omega lépe, než sám MGK. A jeho reakce? Přijď sem na pódium a ukaž, co umíš! Natěšený fanoušek následně s Machine Gun Kellym zarapoval neuvěřitelnou spontánní verzi staršího hitu a fanoušci nemohli uvěřit svým očím. Objevil MGK novou hvězdu světového rapu? Možné je všechno!

Koncert Machine Gun Kellyho nepochybně patřil mezi nejzábavnější, nejakčnější hudební vystoupení letošního roku. Ať sledujete rap či ne, MGK vás dokáže pobavit a strhnout na vlně euforie a jakési anarchie, jako žádný jiný světový hudebník. Návštěva jeho koncertu je povinností pro každého ctitele dobré hudby.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno