Youradio

Menu

Luis Fonsi rozzářil pražské Letňany skvělým vystoupením

10. 8. 2019 · James Cunningham

Jedna z největších světových hvězd latinské hudby předvedla v Praze strhující show. Těžko najdete interpreta, který své diváky dokáže pobavit tak, jako Luis Fonsi. 

Přehrát Luise Fonsiho

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Vystoupení Luise Fonsiho v Hale 3 v areálu PVA Praha Letňany mělo snad všechno, co si člověk mohl přát.  Koncert se původně měl konat venku na prostoru letiště Letňany. Změna místa mu ovšem nakonec prospěla - zpěvák měl větší prostor pro interakci s obecenstvem, což u fanoušků silně zabodovalo. Pořadatelé odvedli výbornou práci a akustika uvnitř zdánlivě nepřející haly vůbec nebyla špatná.

Luis Fonsi během koncertu v pražských Letňanech

Možná nejlepší charakteristikou povedeného koncertu bylo, že za sebe nechal portorický zpěvák mluvit hlavně svoji hudbu. Překvapivými hity byly písničky Calypso, Imposible a Sola. Ačkoliv Fonsiho vnímáme spíše jako popovou hvězdu, při koncertu v pražských Letňanech ukázal zpěvák i svoji rockovější stránku a nesmírně se mu to povedlo.

Vystoupení završily celosvětové hity Date La Vuelta, Échame La Culpa a Despacito. Před poslední zmíněnou písničkou jsem měl docela obavy - dokáže ji Fonsi zazpívat kvalitně i naživo? Neodflákne to? Neměl jsem se bát. Hvězda latinského popu to zvládla na jedničku, jako celý koncert.

Luis Fonsi v pražských Letňanech

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno