Youradio

Menu

Liam Gallagher chystá novou desku! Jak se bude jmenovat a kdy vyjde?

4. 6. 2019 · Ondřej Těšínský

Liam Gallagher chce navázat na obrovský úspěch svého prvního sólového alba As You Were další deskou, která se bude jmenovat Why Me? Why Not. Anglický zpěvák potvrdil, že první singl z nové desky vyjde už 7. června. 

Přehrát Liama Gallaghera

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Fanoušci rocku a brit popu, máte se letos na co těšit! Bývalý hlavní zpěvák kapely Oasis, Liam Gallagher, totiž letos vydá druhou sólovou desku, která nese název Why Me? Why Not. První singl z nové desky - Shockwave - vyjde už 7. června.

„Je báječné být zpátky,“ komentuje Gallagher, „nová muzika je skvělý způsob, jak na sebe upozornit a dobrý důvod, proč odehrát pár dalších koncertů. Dělám to proto, aby bylo o kom mluvit, protože přiznejme si to, beze mě by to byla nuda.“ 

Rodák z Manchesteru na nové desce opět spolupracoval s hudebními producenty Andrewem Wyattem a Gregem Kurstinem. Tato dvojice mu pomáhala i s deskou As You Were, a tak se dá čekat, že se bude držet podobného žánru a kvality. Gallagher uvedl, že se při skládání nové desky inspiroval kapelou The Who a uskupením T. Rex.

Zatím se ještě neví, kdy se konkrétně dočkáme nové desky, ale zřejmě to bude předtím, než Gallagher v říjnu vyrazí s kapelou The Who na koncertní turné po Spojených státech. Liam Gallagher dorazí letos i do Prahy, a to v rámci Metronome Fesivalu 21. června.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno