Youradio

Menu

Legendární hudebník Stevie Wonder vydává dva nové singly: Líbí se vám?

14. 10. 2020 · James Cunningham

Americký zpěvák Stevie Wonder oslavil svůj přechod k novému hudebnímu vydavatelství ve velkém stylu. Rodák ze státu Michigan představil dva nové singly a popsal, co ho inspirovalo při jejich tvorbě.

Přehrát Stevieho Wondera

Stevie Wonder patří k nejznámějším tvářím americké hudby, jehož hity jako Superstition, Sir Duke či I Just Called To Say I Love You nadále baví fanoušky po celém světě. Ovšem i pro tuto hudební legendu zřejmě platí přísloví, že změna je život. Stevie se v sedmdesáti letech totiž rozhodl, že se upíše novému hudebnímu vydavatelství, a to Republic Records. Po 59 letech tedy opouští známé vydavatelství Motown Records, s nímž spolupracoval od svých 11 let.

Rodák ze státu Michigan tento důležitý kariérní milník oslavil vydáním dvou zbrusu nových singlů. Na prvním z nich (skladba Where Is Our Love Song), prý začal pracovat už ve svých 18 letech. Podle něho jde o klasickou romantickou baladu.

Druhý z nových singlů je skladba Can't Put It In The Hands of Fate. Tento hit se inspiroval poněkud vážnějšími tématy. ,,Přemýšlel jsem nad tím, kde se momentálně nacházíme," popsal zdroj inspirace Stevie Wonder, ,,není to jen o černoších či jiných minoritách. Tato píseň je o mladých lidech všude, kteří si určují, co je přijatelné a co ne." 

Píseň Can't Put It In The Hands of Fate si můžete poslechnout níže.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno