Youradio

Menu

Lana Del Rey se opřela do svých kritiků! Co jim vyčítá?

21. 5. 2020 · James Cunningham

Americká zpěvačka Lana Del Rey se na sociálních sítích opřela so svých kritiků. Autorka hitu Summertime Sadness rovněž prozradila, že její nové album vyjde už 5. září.

Přehrát Lanu Del Rey

Lana Del Rey si v novém příspěvku na Instagramu nebrala žádné servítky. Zpěvačka vyčetla svým kritikům, že pomlouvají její texty a označují je za regresivní. Americká zpěvačka na začátku dlouhého vzkazu upozorňila, že popové hvězdy jako Ariana Grande, Nicki Minaj a Beyoncé nedávno vydaly úspěšné písně, v nichž údajně popisují různé sexuální praktiky a promiskuitní chování. ,,Mohla bych se proto prosím vrátit k mým písničkám, které popisují sebevědomé pocity, lásku nebo tancování u tyče, aniž by někdo o nich řekl, že podporují týrání?" ptá se Lana.

Čtyřiatřicetiletá zpěvačka se následně opřela do ,,některých spisovatelek a alternativních zpěvaček", které jí takto kritizují. ,,Ženy musí mít právo na to, aby se otevřeně vyjádřily a svěřily se svými pocity," uvádí autorka hitu Blue Jeans. Opakovaná kritiku textů označila za ubohou.

Naštěstí připravila Lana Del Rey svým fanouškům alespoň jednu dobrou zprávu. Rodačka z New Yorku oznámila, že už 5. září vydá novou desku. To znamená, že zhruba rok poté, co představila povedenou desku Norman Fucking Rockwell, se milovníci této zpěvačky můžou těšit na další dávku dobré hudby.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno