Youradio

Menu

Lady Gagu žaluje neznámý muzikant! Hit Shallow je prý kradený

14. 8. 2019 · Barbora Koubová

Hit Shallow z filmu Zrodila se hvězda je kradený! Alespoň to tedy tvrdí hudebník Steve Ronsen, který nyní chystá velkou žalobu. Má pravdu ,nebo se jen chce přiživit na velmi úspěšném songu?

Přehrát Lady Gaga

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

 

Balada Shallow se díky filmu s Bradleym Cooperem a Lady Gagou stala obrovským hitem a vyhrála nejenom Oscara, ale i dvě ceny Grammy. Nyní se ale na veřejnosti objevil relativně neznámý zpěvák Steve Ronsen, který tvrdí, že melodie k Shallow byla vykradena z jeho písně Almost z roku 2012 a vadí mu převážně hudební sekvence ze začátku písně. Ronsen už se svým týmem právníků připravil žalobu a podle posledních informací chce po tvůrcích Shallow (Lady Gaga a producent Mark Ronson) odškodnění ve výši několika milionů dolarů.

Lady Gaga se samozřejmě proti žalobě bude bránit a po svých právnících vzkazuje, že se Ronsen chce jen přiživit na cizím úspěchu. „Pan Ronsen a jeho advokát chtějí vydělat peníze na popularitě úspěšného umělce. Je to ostudné a špatné,“ řekl zpěvaččin právník s tím, že je připraven u soudu bojovat.

Ačkoliv si Steve Ronsem tímto sporem možná neudělá dobré jméno, už teď je jasné, že mu v kariéře dost pomůže. Před vypuknutím samotné kauzy totiž neměla jeho píseň Almost na serveru Soundcloud víc než tisíc přehrání a nyní jich má přes 250 tisíc.

 

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno