Youradio

Menu

Lady Gaga ovládla hudební i filmové ceny zároveň!

27. 2. 2019 · Ondřej Těšínský

Lady Gaga na OscarechHUDEBNÍ ZPRÁVY TÝDNE 9/2019

Zemřel Mark Hollis ze skupiny Talk Talk

Zemřel herec a filmový producent Jiří Pomeje

Zpěvačka Ewa Farna je těhotná

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Ewa Farna

Zpěvačka Ewa Farna je těhotná
Pětadvacetiletá Ewa Farma oznámila, že čeká dítě! Novinku oznámila v dojemném vzkazu na Instagramu a zveřejnila také nový videoklip k písni Ta o nás. Ten je sestřihem rodinných videí, jenž běžel na její svatbě s kytaristou Martinem Chobotem, a několika záběrů z dovolené, kde je zpěvačka vidět s těhotenským břichem. Kdy přesně Farna porodí, se zatím neví. 

 

Lady Gaga se stala první zpěvačkou v historii, která ovládla hlavní hudební a filmové ceny během jednoho roku
Autorka hitu Pokerface se po nedělních Oscarech stala první zpěvačkou v historii, která během jednoho roku získala cenu Zlatý glóbus, Oscar, Grammy, Critic's Choice Movie Awards a BAFTA. Za tento mimořádný úspěch může především její senzační vystoupení ve filmu Zrodila se hvězda, který se stal obrovským hitem u filmových fanoušků i u kritiků.

 

Zemřel Mark Hollis ze skupiny Talk Talk
V pondělí 25. února ve věku 64 let zemřel zpěvák a hudebník Mark Hollis, jenž byl jedním ze zakládajících členů kapely Talk Talk. Britská synth-popová kapela se proslavila během osmdesátých let díky hitům It's My Life a The Colour Of Spring. Po rozpadu kapely v roce 1991 vydal Hollis ještě jednu sólo desku s názvem Mark Hollis v roce 1998. Hollis nedávno po jejím vydání prohlásil, že s hudbou končí a že se chce víc věnovat rodině.

 

Zemřel známý herec a filmový producent Jiří Pomeje
Rodák z Českých Budějovic zemřel ve věku 54 let po dvouletém boji s rakovinou hrtanu. Pomeje patřil mezi nejznámější české filmaře a režiséry: Na svém kontě měl například filmy Princezna ze mlejna či Z pekla štěstí. Český režisér byl také velmi oblíbený v českých bulvárních kruzích. Bulvární média mu vždy věnovala veliké množství pozornosti, ať kvůli jeho finančním problémům či kvůli manželství se zpěvačkou Ivetou Bartošovou. Pomeje byl ale především talentovaný herec a režisér, který vždy dával jasně najevo, jak se zrovna cítí. 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno