Youradio

Menu

Kytarista Brian May se přiznal ke smutné novince: utrpěl infarkt!

25. 5. 2020 · James Cunningham

Legendární kytarista kapely Queen se na sociálních sítích přiznal, že nedávno prodělal infarkt. Jeho stav byl prý v jednu chvíli natolik špatný, že se bál o svůj život.

Přehrát kapelu Queen

Dvaasedmdesátiletý May popsal svoje nedávné zdravotní problémy na Instagramu. V delším videu se kytarista přiznal, že komplikace nejprve začaly nešťastným zraněním, které si přihodil při práci na zahradě. „Někteří z vás si ze mě dělali legraci,“ uvedl May, „ale pro mě to rozhodně legrace nebyla.“ 

Rodák z Londýna se sice uzdravil, ale následně zjistil, že má i skříplý nerv v zádech. Z toho se také zotavil, ale poté ho začala tlačit hruď po dobu čtyřiceti minut. Preventivně se May rozhodl navštívit doktora. Tam zjistil, že prodělal infarkt. 

Po konzultaci s doktorem a s jinými specialisty se May rozhodl pro mírnější chirurgický zákrok. Naštěstí dopadlo všechno dobře a slavný hudebník se cítí zase lépe. Jak ale sám přiznává, v jednu chvíli byl jeho život v ohrožení.

Zkušený kytarista nyní radí všem lidem v pokročilejším věku, aby si pravidelně nechávali zkontrolovat srdce. „Nikdy jsem si nemyslel, že můžu dostat infarkt,“ popsal situaci May, „nakonec se to ale stalo.“

Brianu Mayovi přejeme pevné zdraví!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno