Youradio

Menu

Kryštof ukončili spolupráci s Agrofertem

19. 6. 2019 · Ondřej Těšínský

Kapela Kryštof ukončila spolupráci s firmou Agrofert, která patří do svěřenského fondu premiéra Andreje Babiše. Informoval o tom server Info.cz.

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Agrofert sponzoroval hlavně Kryštof kempy, tedy festivaly pořádané právě kapelou Kryštof. Holding figuruje ještě na loňských pozvánkách, letos se tyto festivaly nekonají a na pozvánce na rok 2020 už Agrofert není.

Manažer kapely Jan Lippert Info.cz řekl: „Je to tak, že momentálně nemáme s Agrofertem žádné závazky ani smluvní vztahy vzhledem k projektům spojeným s kapelou Kryštof.“

Rozchod potvrdila i druhá strana. „Je pravda, že jsme se pro tuto chvíli dohodli se skupinou Kryštof na ukončení spolupráce. Zároveň jsme se dohodli, že detaily nebudeme zveřejňovat,“ řekl serveru Info.cz mluvčí Agrofertu Karel Hanzelka.

Kryštof kempy v minulosti několikrát navštívil i sám premiér Andrej Babiš a o projektu festivalů kapely Kryštof pochvalně psal na svých sociálních sítích.

Kapela Kryštof a zejména její frontman Richard Krajčo často čelili kvůli spolupráci s Agrofertem a premiérem kritice. Nedobré vztahy měl Krajčo kvůli spoluprácis Agrofertem například se zpěvákem Tomášem Klusem, se kterým nazpíval hit Cesta.

Foto: Facebook

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno