Youradio

Menu

Kryštof mají nový singl. Duet se Simou Martausovou nahráli pro film 3Bobule!

29. 11. 2019 · Redakce

Jedna z nejpopulárnějších kapel současnosti Kryštof vydává ve spolupráci se slovenskou písničkářkou Simou Martausovou nový singl Hvězdáři. Hudbu i text složil Richard Krajčo, produkce se ujal Ondřej Fiedler a o mix a mastering se postaral Ecson Waldes. Singl je předzvěsti třetího pokračování populární vinařské komedie Bobule, kterou kapela Kryštof provází už od samých začátků.

Přehrát Kryštof - Hvězdáři (feat. Sima Martausová)

„Když nás filmaři oslovili i na jejich „trojku“, udělalo nám to opět radost. Měli jsme už několik rozpracovaných písní na album, které budeme vydávat v roce 2021, a volba padla na duet, který jsem napsal pro kapelu a Simu Martausovou,“ přibližuje vznik skladby Richard Krajčo. „Sima nás totiž před dvěma lety oslovila na spolupráci, a tak se všechno hezky spojilo dohromady. Máme rádi její písničky a jejich energii, takže jsme byli rádi, že se jí song, ve kterém jsem se poprvé pokusil o slovenský text, zalíbil.“

Natáčení filmu 3Bobule začalo v první polovině července v Praze a po třech natáčecích dnech se filmaři přesunuli na jižní Moravu, kde s přestávkami pracovali do poloviny srpna. Stejně jako v předešlých dvou filmech se děj točí kolem Terezy Ramby (dříve Voříškové), Kryštofa Hádka, Lukáše Langmajera a Miroslava Táborského.

3Bobule budou do českých kin uvedeny 12. března 2020.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno