Youradio

Menu

Koncert Rádio srdcem pro Život dětem už tuto sobotu na Staromáku

2. 12. 2019 · Redakce

I letos se koná dnes už tradiční koncert Rádio srdcem pro Život dětem, a to v sobotu 7. prosince na Staroměstském náměstí v Praze. Koncert organizují oblíbené rozhlasové stanice Evropa 2 a Frekvence 1 a generálním partnerem koncertu je i tentokrát společnost Lidl.

Pro děti připravilo od 14:00 do 15:40 program Rádio Piggy. Ti, kteří přijdou, se mohou těšit na prasátko Piggy a jeho kamarády. Od 16:40 do 19:30 nastupuje program pro ty větší, které jistě potěší známé hudební skupiny či zpěváci. Na letošním koncertě potkáte například skupinu Slza nebo Tomáše Kluse a samozřejmě mnoho dalších.  

V rámci koncertu ale budou také firmy předávat o.p.s. Život dětem šeky ve prospěch vážně nemocných dětí. Patří k nim TianDe e-shop, PRO.MED.CS Praha a.s., Spedica a BNP Paribas Cardif Pojišťovna. Život dětem všem těmto společnostem ze srdce děkuje.

V závěrečné části koncertu předá generální ředitel společnosti Lidl Pavel Stratil neziskové organizaci Život dětem šek s částkou, získanou listopadovou sbírkou Srdce dětem, která se konala ve všech prodejnách společnosti Lidl od 4.11. do 17.11. Kolik zákazníci Lidlu i Lidl sám nemocným dětem nakonec darují, to zatím nikdo neví. Je to vlastně takový krásný vánoční dárek nemocným dětem. Za tuto sbírku patří společnosti Lidl a jejich laskavým zákazníkům skutečně velký dík. Je to pro nemocné děti obrovská pomoc.

Se třemi z nich se můžete seznámit i během koncertu, uvidíte tři krátké reportáže a nemocná Adrianka spolu s rodiči vás pozdraví a poděkuje přímo jeviště. 

Koncert moderují moderátoři obou rádií, tedy Evropy 2 a Frekvence 1 a my za Život dětem o.p.s. děkujeme všem, kteří se podílejí na úspěchu tohoto předvánočního koncertu.

Pokud se chcete zapojit i Vy, stačí poslat dárcovskou SMS ve tvaru DMS ZIVOTDETEM 90 na číslo 87777 nebo zaslat libovolný finanční příspěvek na číslo 83297339/0800 s variabilním symbolem 1234.  Děkujeme všem laskavým lidem, kteří spolu s námi vážně nemocným dětem pomáhají. 

Více informací na www.radiosrdcem.cz a www.srdcedetem.cz.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno