Youradio

Menu

Kdo je tajuplný textař Taylor Swift? Zpěvačka to konečně přiznala

1. 12. 2020 · Barbora Koubová

Taylor Swift si většinu song píše sama a na pomoc si občas zavolá profesionální textaře. Kdo zpěvačce pomáhal s její doposud polední deskou?

Přehrát Taylor Swift

Album Folklore u fanoušků zabodovalo a Taylor se v něm opět vrátila ke starým časům, kdy zpívala country a folk s kytarou. Deska se stala velmi úspěšnou a získala i několik nominací na ceny Grammy. Hned pod dvěma songy je pak kromě Taylor podepsaná i tajemná osoba pod jménem William Bowery. Kdo je člověk, co pomáhal složit text k písním Betty a Exil? Taylor to nyní prozradila!

Jak Swift přiznala na platformě Disney+, záhadným textařem je její přítel Joe Alwyn, se kterým chodí již pár let. „Nikdy bychom se k tomu asi neodhodlali, protože proč bychom spolu vůbec měli psát songy, že? Jeden den jsme se o tom ale začali znovu bavit a já řekla: ‚Hej, to bude asi divný a možná nás to bude štvát, ale jsme v karanténě a není moc co dělat, tak bychom to mohli aspoň zkusit a uvidíme, co?'“ řekla zpěvačka v jedné ze scén koncertního filmu Folklore: The Long Pond Studio Sessions.

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno