Youradio

Menu

Karel Gott sbírá přání k osmdesátinám. Zazpívat mu může každý

12. 6. 2019 · Ondřej Těšínský

Náš nejpopulárnější zpěvák startuje oslavy svých kulatin. Jeho vydavatelství vyzývá fanoušky: Zahrajte píseň Karla Gotta nebo alespoň její část, sdílejte ji na Instagramu nebo facebooku a označte #karelgott80.

Přehrát Karla Gotta

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

I v osmdesáti letech Karel Gott drží krok s dobou rozjíždí akci na sociálních sítích. S označením #karelgott80 teď můžete na facebook nebo Instagram nahrávat své intepretace některé z Mistrových písniček. Nejlepší příspěvěk získá podepsaný 4CD-box s největšími hity Karla Gotta.

Právě tahle "bestofka" totiž vychází už tento pátek, tedy přesně měsíc před Gottovými osmdesátinami. Fanoušci, kteří se nespokojí s tímto výběrem si mohou pořídit exkluzivní 15CD-box, kde jsou pohromadě všechny jeho Gottovy singly od roku 1962 do letošního roku, kdy nazpíval s dcerou Charlottkou duet z pera Richarda Krajča Srdce nehasnou.

Od pátku 14. 6. až do neděle 14. 7. mají zájemci navíc možnost napsat svoje přání do narozeninové knihy vzkazů nebo popřát živě zazpívanou písní před prodejnou Supraphon Musicpoint na pražském Jungmannově náměstí.

V prodejně bude také výstava z artefaktů diskografie Zlatého slavíka a prvních 80 CD-boxů si můžete koupit i s originálním podpisem Karla Gotta. 

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno