Youradio

Menu

Kapela Wohnout se převtělila do známého ruského herce

2. 8. 2019 · Ondřej Těšínský

Kapela Wohnout pouští do světa další klip z alba Miss Maringotka, které vyšlo na konci loňského roku. Kapela si tentokrát posvítila na ruského herce Gerarda Depardieu, do něhož se celá skupina převtělila pomocí silikonových nosů.

Přehrát Wohnout: Depardieu

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

„Tak jsme si na toho Gerarda museli posvítit my. Nikdo se k tomu neměl, nikdo se k tomu nějak extra nevyjádřil, asi se v tom neradno šťourat. Jenže vono nám to nedalo spát. Co von ten chlap francouzskej nosatej v tom Rusku, že jo? A tak jsme se k tomu postavili jako čtyři chlapi a praštili jsme do stolu. A ejhle. Vona z toho písnička. Až nám z toho narostl samou pejchou taky frňák.“ Komentuje vznik písně a videoklipu zpěvák Honza Homola.

Krom celé kapely si ve videu  zahrála řada známých osobností z hudební branže, například bubeník Štěpán Smetáček (Lucie, Wanastovi Vjecy) nebo kytaristka Tereza Rays (Electric Lady) .

Režie se opět ujal Michal Skořepa, kterého již můžeme titulovat dvorním kapelním kameramanem, scénáristou i režisérem. Tentokrát se vše odehrává v jedné místnosti – v prostoru refektáře dominikánského kláštera, a ve videoklipu je použito přes 700 střihů. 

A námět vznikl asi takhle: „Michale, potřebujeme klip na písničku Depradieu." "Dobře, Nechám vám udělat odlitky Depardieho nosu, Honza si vezme červený trenýrky a královskej plášť, z Matěje uděláme Lenina, budou tam dvě pozlacený holky v krojích bojovat srpem a kladivem a parta lidí v šusťákovkách a beranicích bude mávat pozlacenejma samopalama..." "Tak jo." "Jo?" "Jo." :-)

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno