Youradio

Menu

Kapela The Rolling Stones vydává staronový singl Criss Cross! Líbí se vám?

10. 7. 2020 · James Cunningham

Legendární hudební uskupení The Rolling Stones představilo dosud nepublikovaný singl, který původně pochází z roku 1973. Skladba Criss Cross měla tvořit součást desky Goat's Head Soup, ale nakonec se na album nedostala. Kapela tuto píseň nyní vydává v nové, rozsáhlejší verzi této známé desky.

Přehrát kapelu The Rolling Stones

Tomu říkáme návrat do zlatých časů! Skupina The Rolling Stones v singlu Criss Cross opět ukazuje, proč je považována za jednu z nejlepších kapel v historii. V písni sice opět vynikají vokály Micka Jaggera a kytarové rytmy Keitha Richardse, ale důležitou součástí (jako u všech písní od Rolling Stones) je i práce Charlieho Wattse na bubnech. Není nadarmo, že legendární kytarista Keith Richards považuje Wattse za jednu z nejklíčovějších součástí tohoto hudebního uskupení. 

Skladba Criss Cross původně pochází z roku 1973, kdy ji Stouni složili při nahrávání desky Goat's Head Soup. Píseň se na desku sice nedostala, ale nyní tvoří součást nové edice tohoto alba, která vyjde letos. Kromě singlu Criss Cross si fanoušci na nové verzi budou moci pustit nové demo verze písní, živá vystoupení či nové remixy starých hitů. 

K staronovému singlu vychází i hudební klip, jehož má na starost zkušená filmařka Diana Kunst. Talentovaná Američanka v minulosti spolupracovala například s A$AP Rockym či Rosalií. Krátké video si můžete pustit níže. Líbí se vám?

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno