Youradio

Menu

Kapela The 1975 vydává nový singl Me & You Together Song!

21. 1. 2020 · James Cunningham

Britská rocková kapela The 1975 představuje nový singl z připravované desky Notes On A Conditional Form. Skladba Me & You Together Song se inspiruje americkými rockovými hity. 

Přehrát nový singl

Fanoušci rockové hudby, máme pro vás výtečnou zprávu: kapela The 1975 vydává třetí singl ze své nové desky Notes On A Conditional Form! Text této skladby popisuje lásku z puberty a melodie připomíná dřívější písničky kapely Blink-182.

Album Notes On A Conditional Form je celkem čtvrtou deskou od skupiny The 1975. Hlavní zpěvák Matty Healy o albu prohlásil: „Obsahuje nejlepší texty, které jsem kdy napsal.“ Notes On A Conditional Form se údajně inspiruje nočním životem ve Velké Británii a dlouhé intro k desce namluvila švédská aktivistka Greta Thunberg. Album vychází už 24. dubna. 

Od svého debutu v roce 2013 je z kapely The 1975 nepochybně jedna z největších a nejzajímavějších skupin současnosti. Čtyřčlenné hudební uskupení má na kontě například hity jako Chocolate, It's Not Living (If It's Not With You) či The Sound a její živá vystoupení patří vůbec mezi nejlepší, které je možné zažít. Naštěstí pro české fanoušky se tato skupina v České republice objeví už v červnu, a to na festivalu Rock For People v Hradci Králové. Pokud se vám podaří sehnat lístky, máte se rozhodně na co těšit!

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno