Youradio

Menu

Kapela O5 a Radeček vydává nový společný singl s Packetem z kapely Poetika!

20. 10. 2019 · James Cunningham

Fanoušci kapel O5 a Radeček a Poetika se dočkali velkého překvapení! O5 a Radeček totiž na novém singlu Doufám spojili síly se zpěvákem Packetem. Oba čeští hudebníci se na nové skladbě dokonale doplňují.

Přehrát kapelu O5 a Radeček

Stáhni si českou hudební appku Youradio do mobilu

Stahuj pro Android Stahuj pro iPhone a iPad

Myšlenka složit společný singl prý přišla na letošních Cenách Anděl, kde se obě kapely díky náhodnému setkání dali se do řeči. Náhodná setkání a důležitá životní rozhodnutí jsou mimochodem i dvě základní témata nové skladby Doufám. "S Edou z Poetiky jsme do sebe vrazili na schodech a dali se do řeči. Během pár minut jsme zjistili, že máme oba dva chuť udělat společnou věc," vzpomíná zpěvák O5 a Radeček, Tomino.

"Pointou písně je sdělení, že nezáleží, co člověku osud pod nohy přinese. Rozhodnutí je na každém z nás, jestli případnou překážku vezmeme jako výzvu, nebo jako neprostupnou zeď," popisuje novinkový singl Eduard Rovenský alias Packet z Poetiky.

Textově si skupiny rozdělili práci rovným dílem. K nové písni vznikl už také klip, který si vzal pod patronaci videotvůrce Dominik Jirovský a se scénářem mu sekundoval rapper Eduard Rovenský. "Video se odvíjí ze dvou rovin, hudební a osobní, kdy tu hudební znázorňuje kapela O5 a Radeček a tu osobní vnitřní moje maličkost. Mezi záběry může také divák zaznamenat téma posledních dní, knížku Gump, jejíž jsem hrdým kmotrem a která je v současné době díky velkému zájmu čtenářů vyprodaná," říká k tomu Eda Rovenský.

Mrkněte na nový klip níže. Líbí se vám?

Nový singl Doufám vychází v době, kdy kapela O5 a Radeček obráží republiku v rámci svojí tour Dobrý zprávy, a kapela Poetika chystá už dnes od 16:00 hodin velký koncert v centru Prahy na Náměstí Republiky.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno