Youradio

Menu

Justin Bieber přiznal, že měl v minulosti sebevražedné sklony

2. 11. 2020 · James Cunningham

Kanadský zpěvák Justin Bieber v dokumentu s názvem Justin Bieber: Next Chapter uvedl, že během svých nejtemnějších chvil měl i silné sebevražedné myšlenky. Co ho z této nepříjemné situace vyvedlo a co radí všem, kteří se potýkají s podobnými problémy?

Přehrát Justina Biebera

Rok 2020 musí Justinu Bieberovi připomínat jízdu na horské dráze. Začátkem roku vydal mladý zpěvák úspěšný dokumentární seriál Justin Bieber: Seasons a nové album Changes. Kvůli pandemii koronaviru ale musel odložit velkolepé severoamerické koncertní turné na dobu neurčitou. 

Fanouškům se Justin Bieber naživo nejspíš ještě na nějakou dobu nepředstaví, ale to neznamená, že je nechává dlouho smutnit. Rodák z provincie Ontario si během vynucené pauzy pozval k sobě zpátky filmaře a výsledkem je nový dokumentární film Justin Bieber: Next Chapter. 

Jak u Justina bývá zvykem, i v novém snímku se nevyhýbá temnějším tématům, jakými jsou například psychické problémy, které během kariéry zažil. ,,Byly časy, kdy jsem byl opravdu, opravdu na dně. Měl jsem silné sebevražedné myšlenky," vysvětluje Justin. Tyto problémy se u mladého zpěváka projevovaly i fyzickými bolestmi. ,,Opravdu jsem trpěl," přiznává. 

 

Nakonec se ale slavný zpěvák z těchto problémů dostal. ,,Poradil bych všem, kteří se takto cítí, aby to neskrývali a aby si o tom promluvili. Mohl jsem si ušetřit spoustu utrpení, kdybych si o tom s někým promluvil," uvádí v dokumentu Justin. Autor hitu Sorry se dnes pravidelně modlí, medituje a samozřejmě i skládá hudbu. ,,Hudba je silným nástrojem, kteý vás může vyvést ze dna," říká. 

S tím můžeme jedině souhlasit!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno