Youradio

Menu

Justin Bieber promluvil o problémech s drogami! Prý byl na pokraji smrti

5. 2. 2020 · James Cunningham

Kanadský zpěvák v novém dílu dokumentárního seriálu Seasons popsal, jak byl na pokraji smrti kvůli závislosti na drogách. Členové ochranky prý Justinu Bieberovi často v noci kontrolovali tep, aby se ujistili, že neumřel. 

Přehrát Justina Biebera

„Lidé si neuvědomují, jak špatně jsem na tom ve skutečnosti byl,“ říká Justin Bieber v pátém dílu dokumentárního seriálu Seasons. Desetidílný pořad, jenž popisuje život kanadského zpěváka od roku 2015 až do letošního roku, prozradil fanouškům, že zdravotní stav Justina Biebera byl opravdu vážný. Mohla za to především kombinace peněz, náročného programu a závislosti na drogách. 

Justin přiznal, že byl závislý na práškách a že často i hltal léky proti kašli. Drogy pro něj představovaly únik od stresujícího života známého hudebníka. Závislost na škodlivých látkách ovšem dosáhla tak daleko, že vyděsila i samotného Justina. Jeho celkové zdraví se zhoršovalo a členové ochranky mu do pokoje pravidelně chodili, aby se ujistili, že je vůbec naživu. 

Dnes si zpěvák uvědomuje, že pokud chce být vzorným manželem i kamarádem, musí s podobnými eskapádami rychle přestat. Justin sám v dokumentu přiznává, že nyní pečuje o svoje zdraví a dává se zpátky dohromady. K plnému zdraví mu ještě chybí kus cesty, ale nabral správný směr. 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno