Youradio

Menu

Jan Bendig vydává exotický klip S tebou a plánuje koncert ve Fóru Karlín

17. 2. 2021 · Barbora Koubová

Na Den svatého Valentýna oslavil Jan Bendig své dvacáté sedmé narozeniny. Pro svoje fanoušky naplánoval na ten den vydání videoklipu S tebou. Ten nás zavede do prosluněného Tuniska.

Přehrát singl S tebou

“Klip je mým velkým dárkem pro všechny mé fanoušky. Jsem rád, že mě i v těchto těžkých dobách podporují a drží mi palce,” děkuje Honza. V klipu, který je sestřihem vzpomínek z dovolené na tuniském ostrově Djerba, najdete také finalistku loňské SuperStar Lucii Bikárovou. S tou Honza loni vydal úspěšný duet Dokola. 

O režii videoklipu se postaral Lukáš Rejmon, o kameru Jan Strach a Nikita Rublev. Song složil Jan Bendig, na hudbě se dále podílel Jiří Vidasov, na textu pak rapper Refew s Barborou Bagárovou.

S narozeninami začíná Honza zároveň rekapitulovat. „Ne všechny dny jsou v poslední době růžové. Chybí mi koncerty a kontakt s lidmi. Světlo na konci tunelu je v nedohlednu,” přiznává Honza, který se ale nevzdává optimismu a dodává: „I přes to všechno jsem rád, že žiju život, jaký žiju.“

Pro příští narozeninovou oslavu si dává za cíl vyprodaný koncert v pražské hale Forum Karlín. „Udělám maximum pro to, aby to byla nezapomenutelná show, a pevně věřím, že za rok budeme opět žít v bezpečném světě,” plánuje nadšeně Honza.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno