Youradio

Menu

Jan Bendig s bratrem Marsellem v novém songu našli „tu pravou“!

30. 3. 2020 · Barbora Koubová

V době, kdy je dobrých zpráv pomálu, vydávají Jan Bendig a jeho bratr Marsell dynamický song o lásce s názvem Ta pravá. Během jednoho týdne napsali hudbu i text a v tomto krátkém čase vznikl také videoklip.

Přehrát Jan Bendig

„Vzhledem k aktuální situaci je kolem nás spousta negativních informací, a tak nás napadlo složit něco pozitivního a o lásce. Podařilo se nám opravdu během týdne složit hudbu, otextovat a natočit klip. Song je o dívce, se kterou chceme strávit zbytek života, protože je prostě ta pravá,“ vysvětluje Honza. Jedná se již o třetí duet, který spolu bratři na nazpívali, za sebou už mají úspěšné písně Luma a Imar Me Džav.

Marsella, který ztvárnil hlavní roli v seriálu Lynč, nyní můžete opět vidět na televizních obrazovkách, a to v soutěži SuperStar. V bratrovi má velkou oporu „Šel jsem tam Marsella doprovodit a přiznám se, že jsem měl snad větší trému než on. Porota si mě dokonce zavolala a já se opravdu v představách a pocitech vrátil o deset let zpátky. Marsell to zvládl krásně. Určitě mu budu v dalších kolech moc fandit.“ Popisuje zpěvák, který si soutěží sám prošel, své dojmy.

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno