Youradio

Menu

Jan Bendig a Refew vydávají pestrý hit Kubánka! Líbí se vám?

19. 8. 2020 · James Cunningham

Mladý zpěvák Jan Bendig a rapper Refew představují nový letní hit Kubánka. Singl se inspiruje latinskou hudbou, popem a hip hopem, a tak vás zaručeně roztančí! Hudební klip k singlu se natáčel v Chánově.

Přehrát playlist Co poslouchá Jan Bendig

Jak už je u Honzy zvykem, jedná se taneční latino song, kterým chtějí oba interpreti navodit posluchačům tu správnou prázdninovou pohodu. „Když jsem poprvé slyšel tuhle písničku, kterou složil Refew, prostě jsem věděl, že ji musím nazpívat. Je to chytlavá a sexy věc, která roztančí prostě každého," popisuje Bendig. 

Přehrát nový singl Kubánka

Hudební klip k singlu také strhl velkou pozornost. Hlavní ženskou roli si v klipu totiž zahrála kolumbijská zpěvačka Chika Toro, která boduje v zahraničních hitparádách se singlem Polombia. Svůj pobyt v Česku, kde ji od března drží koronavirová omezení, si chválí. ,,Byl to pro mě zpočátku celkem šok, že nemůžu odletět zpátky domů, ale naštěstí jsem v Praze poznala spoustu skvělých lidí a začala jsem tu i vystupovat, takže tu nakonec ještě nějakou dobu zůstanu. Dokonce musím pochválit české muže, kteří mají neuvěřitelný sex appeal. Ten vyzařuje i z Honzy a Refewa, i proto jsem do spolupráce s nimi ráda šla,“ přiznává zpěvačka.

Klipu dominuje kontrast sexy tanečnic a vybydlených domů v Chánově, jehož obyvatelé se snaží zbavit sídliště špatné pověsti. „Když jsem jel do Chánova poprvé, celkem jsem se bál, co mě bude čekat. Naštěstí jsem na vlastní kůži zjistil, že doby, kdy tam člověk mohl přijít k úrazu, jsou dávno pryč,“ vysvětluje Honza.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno