Youradio

Menu

James Blunt se vrátí do Prahy! Fanouškům představí novou desku

1. 9. 2019 · Barbora Koubová

Zpěvák James Blunt se vrátí do Prahy. Autor hitů jako You’re Beautiful, Goodbye My Lover nebo Wisemen vystoupí 6. března 2020 v pražské Tipsport Aréně v rámci turné k novému albu Once Upon A Mind, kterým se vrací zpět k ryzímu písničkářství.

Přehrát James Blunt

Hudebník, jenž svými hity nejprve ovládl Evropu, a pak se stal v USA prvním britským umělcem v čele hitparády od dob Candle In the Wind Eltona Johna, má zajímavý příběh. Absolvoval vojenskou akademii a sloužil i ve válečném Kosovu. Po odchodu z armády natočil debutové album Back To Bedlam, které patří v domovské Velké Británii k nejlépe prodávaným nahrávkám vůbec. Od té doby si fanoušci na celém světě koupili přes 23 milionů jeho desek. Lístek na pražský koncert bude k dostání od 6. září.

„Poté, co Blunt na poslední nahrávce koketoval s elektronikou, se na aktuálním albu Once Upon A Mindvrací zpět k tomu, co umí nejlépe. Píše klasické písně, co chytnou za srdce. Důkazem je svěží singl Cold. Blunt slibuje, že na nahrávce najdeme i jeho klasické balady, popové skladby či lehký náznak country. Naživo zároveň přehraje i všechny svoje zásadní hity,“ říká promotér koncertu Dalin Vajčner.

Nová nahrávka Once Upon A Mind vyjde na konci října. V únoru pak zpěvák se svoji skvělou doprovodnou kapelou vyrazí nejprve na britskou šňůru, na kterou naváže jeho světové turné.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno