Youradio

Menu

Ivu Frühlingová přistižena s Láskou. Natočili spolu videoklip

20. 10. 2021 · Barbora Koubová

Láska vydal nedávno svůj úspěšný debut s názvem Deska, nyní nezahálí a pracuje na novém materiálu. Stejně jako na prvním albu si pozval do duetu známou zpěvačku, tentokrát Ivu Frühlingovou.

Přehrát Ivu Frühlingovou

Společná píseň Světová hvězda si z obou protagonistů utahuje, zábavnou formou zmiňuje úskalí soužití známé tiktokerky a muzikanta. Když písnička vznikala, neměl jsem zatím jasnou představu o tom, kdo by to se mnou měl zpívat. Ale ještě dříve, než byl song napsaný, náhoda nás svedla dohromady s Ivou, za což jsem zpětně moc rád. Iva byla vždycky skvělá zpěvačka…a když jsme se na jaře sešli poprvé u ní doma a finalizovali jsme spolu text, bylo mi jasný, že to bude dobrý“, popisuje vznik písně hudebník. Známá zpěvačka a hvězda sociálních sítí Iva Frühlingová byla spatřena v ulicích. Kutné Hory v doprovodu svého kolegy, zpěváka a kytaristy Václava Vaňury alias písničkáře Lásky. Frühlingová, která se v posledních měsících začíná opět hudebně angažovat, si se zpěvákem ve videoklipu vyrazila za ruku na odpolední procházku. Šlo však jen o natáčení. „S Ivou jsme dobří přátelé a kolegové, náš vztah je čistě pracovní.“, odpovídá písničkář Láska.

 Videklip k písni Světová hvězda obsahuje i unikátní sestřihy osobních videí obou protagonistů, diváci tak mohou nakouknout do Tik Tok kuchyně Ivy Frühlingové, nebo soukromí písničkáře Lásky.

 

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno