Youradio

Menu

Ikonická kapela AC/DC se vrací a připravuje novou desku

1. 10. 2020 · James Cunningham

Legendární rockeři AC/DC oznámili velkolepý návrat! Do sestavy kapely se vrací zpěvák Brian Johnson, basista Cliff Williams a kontroverzní bubeník Phil Rudd. Autoři hitu Highway To Hell navíc připravují novou desku, která zřejmě nese název PWR UP.

Přehrát AC/DC

Legendární britsko-australská skupina AC/DC oznámila návrat s novou deskou. Podle oficiálního prohlášení kapely na Facebooku se navíc sestava vrátí skoro do formy z roku 2008, s výjimkou Malcoma Younga, jenž zemřel v roce 2017. 

Návrat kapely AC/DC do světa hudby je téměř neuvěřitelný, vzhledem k událostem, které kapelu od vydání poslední desky pronásledovaly. V roce 2015 si bubeník Phil Rudd musel odbýt osmiměsíční pobyt v domácím vězení kvůli vyhrožování a nákupu marihuany a metamfetaminu. O rok později musel skupinu opustit zpěvák Brian Johnson na dobu neurčitou kvůli zdravotním potížím. Místo Johnsona tehdy zaskočil například hudebník Axl Rose z kapely Guns 'N' Roses. 

V jednu chvíli se zdálo, že kapela ukončí aktivní kariéru. Nedávný příspěvek skupiny na Facebooku ovšem tyto obavy prozatím utlumil. AC/DC pracují na nové desce PWR UP a my se na ni nesmírně těšíme!

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno